Linkek

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Timberwolf Macsatáp


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

TimberWolf Pet Food Serengeti® gabonamentes száraz macskaeledel

 

Serengeti® gabonamentes száraz macskaeledel a vadon élő macskafélék természetes táplálékának összetevőit kínálja. Magas fehérjetartalma, omega-3 és omega-6 zsírsavtartalma, és kiegyensúlyozott alapanyag összetétele koncentrált tápanyagforrásként szolgál macskája egészségének megőrzésében.

 

 

 

TimberWolf Pet Food filozófiája

 

 

A minőségi baromfi, hal és bárányból készült húsliszt gazdagon tartalmaz aminosavakat, esszenciális zsírsavakat, káliumot, kalciumot, magnéziumot, mangánt, és magas a vitamintartalma is. Ez az oka, hogy a tápokba miért nem raknak extra kalciumot – az bőven benne van az összetevőkben, amit használnak. A zsír és az olaj, pedig kiváló vitamin- és eszenciális zsírsavforrás.

 

Egész gyökérzöldséget, babot, magvakat vagy gabonát, csírát, korpát és a zöldség, gyümölcs azon részeit értékesítik, amelyek magas koncentrációban tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezek olyan malmokba kerülnek, ahol gyors sebességgel kétszer megőrlik, így kerülnek a további feldolgozásba. Így garantált a hozzávalók frissességének megőrzése.

 

A megfelelő vitamin és ásványi anyag tartalom mellett, fontos a tápanyagok kiegyensúlyozott aránya is. Például a magas omega6 esszenciális zsírsavtartalom mellett, több E-vitaminra van szükség. Magasabb zsírtartalomnál magasabb a fehérje szükségelet is. Hasonló a helyzet a réz és mangán, a réz és cink, cink és magnézium, cink és E-vitamin, valamint más tápanyagok megfelelő arányának betartásánál is.

 

Recepta további alappillérei közé tartozik a modern csomagolási technológia, valamint kizárólagosan csak magas minőségű alapanyagok, probiotikumok, emésztőenzimek, gyógynövények, magvak és finomítatlan olaj használata.

 

 

Gondoljon a Timberwolf tápszerekre, mint egy húsevő állatok számára nagy gondossággal kifejlesztett receptúrára, amely megfelelő koncentrációban tartalmaz tápanyagokat, gyógynövényeket, tengeri moszatokat, algákat, finomítatlan olaj felhasználásával. Légmentesen zárt modern csomagolási technológiánk biztosítja a tápszerben található összetevők hosszan tartó frissességét.

 

-Mark Heyward-  Founder of Timberwolf Organics

 

LÉGMENTESEN ZÁRÓ CSOMAGOLÁS

 

Mivel a tápszerek előállításához csakis magas minőségű összetevőket használnak, biztosak akarnak lenni abban, hogy a tápszer minél tovább megőrzi frissességét és illatát. Természetes tápszer gyártásánál a csomagolás minőségét alapvetően fontos kritériumként kezeljik. A megfelelően kiválasztott, magas ellenálló képességgel bíró csomagolás küldetése, hogy védje a tápszert egyrészt a környezeti ráhatásoktól, másrészt a szállítás során előfordulható hatásokkal szemben.

 

Büszkék arra, hogy termékeiket az oxidációval szemben a legmagasabb színvonalú csomagolási technológiával védik. Az ilyen élelmiszeripari csomagolási technológiánál a csomagoló anyagból semmilyen toxikus anyag nem kerül a csomag tartalmába, mivel a csomagolóanyag csak olyan minőségű plasztokat tartalmazhat, amelyek megfelelnek az élelmiszeripari elvárásoknak. Csomagolóanyagaik vízhatlanok, és ellenállnak a zsírnak is. Az általuk használt csomagolóanyagot az US FDA emberi fogyasztásra szánt élelmiszerek csomagolásánál is engedélyezi.


Légmentes zacskóik több előnnyel rendelkeznek a klasszikus papír-, illetve műanyag csomagolóanyagokkal szemben:

 

Az oxidáció és az táp besárgulásának megelőzése

A levegő az élelem természetes ellensége. A csomagolásban maradt levegő az élelem besárgulását illetve megromlását idézheti elő. Előfordulhat, hogy a tartalom áporodott, állott szagúvá válik, ami jelentősen ront az íz minőségén is. A háziállatok általában az ilyen táplálékot ösztönösen elutasítják. Rosszabb esetben az ilyen táplálék a penész és baktériumok számára kitűnő táptalajként szolgál, amik a felbontás következtében a levegővel való érintkezés után gyors szaporodásnak indulnak.

 

Környezeti hatások kivédése

Még a csomagolt élelem is ki van téve a negatív környezeti hatásoknak. Ha baktérium kerül a csomagolásba, az a gyors szaporodás következtében tönkreteheti a csomagolás tartalmát olyannyira, hogy fogyasztásra alkalmatlan lesz, még az állatok számára is. Az általuk használt csomagolási technológia effektíven védi a tápszert a toxikus anyagokkal, baktériumokkal szemben és védelmet nyújt a gombák, penészek és más kémiai anyagok támadása ellen is.

 

Mylar Foil újrazárható csomagolási technológia a frissesség megőrzéséért

A vékony, papírszerű csomagolóanyagok légáteresztő tulajdonsága nagyban növeli az esélyét a tápszer minőségbeli romlásának. Ahogyan az alufóliába csomagolt ételnél is a csomagolás segít megőrizni a táplálék frissességét. A Mylar Foil újrazárható mechanizmusával ellátott tasakok használatával a hosszantartó frissességét akarják biztosítani nemcsak a felbontás pillanatáig, de táp teljes elfogyasztására szükséges időszak alatt is. Ez a fóliaszerű csomagolás, védelmet nyújt a levegő ellen, segít megőrizni a tasak belső hőmérsékletét és a tápszer nedvességtartalmát.

 

 


Webáruház készítés