Új jelszó kérése

Linkek

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Timberwolf Macsatáp


Sorrend:


TimberWolf Pet Food Serengeti® gabonamentes száraz macskaeledel

 

Serengeti® gabonamentes száraz macskaeledel a vadon élő macskafélék természetes táplálékának összetevőit kínálja. Magas fehérjetartalma, omega-3 és omega-6 zsírsavtartalma, és kiegyensúlyozott alapanyag összetétele koncentrált tápanyagforrásként szolgál macskája egészségének megőrzésében.

 

 

 

TimberWolf Pet Food filozófiája

 

 

A minőségi baromfi, hal és bárányból készült húsliszt gazdagon tartalmaz aminosavakat, esszenciális zsírsavakat, káliumot, kalciumot, magnéziumot, mangánt, és magas a vitamintartalma is. Ez az oka, hogy a tápokba miért nem raknak extra kalciumot – az bőven benne van az összetevőkben, amit használnak. A zsír és az olaj, pedig kiváló vitamin- és eszenciális zsírsavforrás.

 

Egész gyökérzöldséget, babot, magvakat vagy gabonát, csírát, korpát és a zöldség, gyümölcs azon részeit értékesítik, amelyek magas koncentrációban tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezek olyan malmokba kerülnek, ahol gyors sebességgel kétszer megőrlik, így kerülnek a további feldolgozásba. Így garantált a hozzávalók frissességének megőrzése.

 

A megfelelő vitamin és ásványi anyag tartalom mellett, fontos a tápanyagok kiegyensúlyozott aránya is. Például a magas omega6 esszenciális zsírsavtartalom mellett, több E-vitaminra van szükség. Magasabb zsírtartalomnál magasabb a fehérje szükségelet is. Hasonló a helyzet a réz és mangán, a réz és cink, cink és magnézium, cink és E-vitamin, valamint más tápanyagok megfelelő arányának betartásánál is.

 

Recepta további alappillérei közé tartozik a modern csomagolási technológia, valamint kizárólagosan csak magas minőségű alapanyagok, probiotikumok, emésztőenzimek, gyógynövények, magvak és finomítatlan olaj használata.

 

 

Gondoljon a Timberwolf tápszerekre, mint egy húsevő állatok számára nagy gondossággal kifejlesztett receptúrára, amely megfelelő koncentrációban tartalmaz tápanyagokat, gyógynövényeket, tengeri moszatokat, algákat, finomítatlan olaj felhasználásával. Légmentesen zárt modern csomagolási technológiánk biztosítja a tápszerben található összetevők hosszan tartó frissességét.

 

-Mark Heyward-  Founder of Timberwolf Organics

 

LÉGMENTESEN ZÁRÓ CSOMAGOLÁS

 

Mivel a tápszerek előállításához csakis magas minőségű összetevőket használnak, biztosak akarnak lenni abban, hogy a tápszer minél tovább megőrzi frissességét és illatát. Természetes tápszer gyártásánál a csomagolás minőségét alapvetően fontos kritériumként kezeljik. A megfelelően kiválasztott, magas ellenálló képességgel bíró csomagolás küldetése, hogy védje a tápszert egyrészt a környezeti ráhatásoktól, másrészt a szállítás során előfordulható hatásokkal szemben.

 

Büszkék arra, hogy termékeiket az oxidációval szemben a legmagasabb színvonalú csomagolási technológiával védik. Az ilyen élelmiszeripari csomagolási technológiánál a csomagoló anyagból semmilyen toxikus anyag nem kerül a csomag tartalmába, mivel a csomagolóanyag csak olyan minőségű plasztokat tartalmazhat, amelyek megfelelnek az élelmiszeripari elvárásoknak. Csomagolóanyagaik vízhatlanok, és ellenállnak a zsírnak is. Az általuk használt csomagolóanyagot az US FDA emberi fogyasztásra szánt élelmiszerek csomagolásánál is engedélyezi.


Légmentes zacskóik több előnnyel rendelkeznek a klasszikus papír-, illetve műanyag csomagolóanyagokkal szemben:

 

Az oxidáció és az táp besárgulásának megelőzése

A levegő az élelem természetes ellensége. A csomagolásban maradt levegő az élelem besárgulását illetve megromlását idézheti elő. Előfordulhat, hogy a tartalom áporodott, állott szagúvá válik, ami jelentősen ront az íz minőségén is. A háziállatok általában az ilyen táplálékot ösztönösen elutasítják. Rosszabb esetben az ilyen táplálék a penész és baktériumok számára kitűnő táptalajként szolgál, amik a felbontás következtében a levegővel való érintkezés után gyors szaporodásnak indulnak.

 

Környezeti hatások kivédése

Még a csomagolt élelem is ki van téve a negatív környezeti hatásoknak. Ha baktérium kerül a csomagolásba, az a gyors szaporodás következtében tönkreteheti a csomagolás tartalmát olyannyira, hogy fogyasztásra alkalmatlan lesz, még az állatok számára is. Az általuk használt csomagolási technológia effektíven védi a tápszert a toxikus anyagokkal, baktériumokkal szemben és védelmet nyújt a gombák, penészek és más kémiai anyagok támadása ellen is.

 

Mylar Foil újrazárható csomagolási technológia a frissesség megőrzéséért

A vékony, papírszerű csomagolóanyagok légáteresztő tulajdonsága nagyban növeli az esélyét a tápszer minőségbeli romlásának. Ahogyan az alufóliába csomagolt ételnél is a csomagolás segít megőrizni a táplálék frissességét. A Mylar Foil újrazárható mechanizmusával ellátott tasakok használatával a hosszantartó frissességét akarják biztosítani nemcsak a felbontás pillanatáig, de táp teljes elfogyasztására szükséges időszak alatt is. Ez a fóliaszerű csomagolás, védelmet nyújt a levegő ellen, segít megőrizni a tasak belső hőmérsékletét és a tápszer nedvességtartalmát.

 

 


Webáruház készítés