Linkek

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

S.O.S.

 

KutyaMánia Szponzoráltjai Klikk

 


 

Retriever Rescue

 

 

ZSERBÓ

Kép

nem: kan
kor: 5 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever x golden retriever keverék
leírás: Zserbó hatalmas termetű és lelkű, 5 év körüli labgolden vagy labrador retriever kan kutya. Az Illatos úti sintértelepre befogott kutyaként került, több, mint egy hónapon keresztül várta az igazit, vagy eredeti gazdáját, de senki sem jelentkezett érte. Mindez érthetetlen, hiszen Zserbó egy igazán kedves, tekintélyes, és kifejezetten értelmes kutya. Emellett gyönyörű is. Zserbót minden érdekli, csodálkozva tekint a vidéki életre, hiszen jelenleg egy állatkórházban tölti karanténidejét, gyógyul, majd ivartalanításon esik át. Érdeklődéssel figyeli a gólyát, a lovat, a macskát és mindent, amivel vélhetően a nagyvárosban sosem találkozott. Minden nagyon tetszik is neki. Ráadásul mindene a játék, a labdát fél nap ismeretség után zsonglőrként kezeli. Összességében nyugodt-vagy közepes aktivitású, értelmes, kiegyensúlyozott kutya, mindenkivel barátságos. Karantén, gyógyulást követően IDEIGLENES BEFOGADÓT, esetleg gazdát keres!
megjegyzés: Befogva, 2012-07-25, Budapest, XVII. kerület.

Zserbó fóruma: Kattintson ide!
Zserbó képtára

EMILI

Kép

nem: szuka
kor: 3 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás: Kedves, barátságos, más kutyákkal jól kijön. Elhelyezése megoldott rövid időre.
megjegyzés: Budapesten a XV. kerületben a Pólus Center és Ázsia Center környékén találták. Eredeti gazdája nem kereste, ivartalanítás, oltások, megismerése után új, végleges gazdát keres.

Emili képtára
Emili fóruma: Kattintson ide!

BYRON

Kép

nem: kan
kor: 5 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás: Kedves, barátságos mindenkivel és rettenetesen szeretetéhes.
megjegyzés: A békési sintértelepre került be. Valószínűleg látásgondjai vannak.

Byron képtára
Byron fóruma: Kattintson ide!

HANGA

Kép

nem: szuka
kor: 8 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás: Hanga 8-9 éves fajtatiszta, ivartalanított labrador retriever szuka. Hanga maga a kedvesség és az értelem, aki mindenkivel a végtelenségig kedves, barátságos, és kifejezetten nyitott. Minden embert nagyon szeret, közvetlen és érdeklődő. Más kutyákkal nagyszerűen kijön, korát meghazudtolóan játékos! Jó idegrendszerét méltán tükrözi, hogy az Egyesületig hosszú utat kellett megtennie, ami idő alatt 3 helyen volt alig 1 nap leforgása alatt és 3 autós átszállással érhetett el a céljáig. Ennek ellenére megérkezése után nem sokkal ideiglenes befogadója saját kutyáival játékba kezdett!
Hanga füle a befogadáskor gyulladt volt, ami kezelés alatt áll, két kicsi sebe szépen gyógyul, nem lesz maradandó károsodása. Fülére a későbbiekben is érdemes odafigyelni.

Hanga fóruma: Kattintson ide!
Hanga képtára


JOGAR

Kép

nem: kan
kor: 2-3 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever (?)
leírás: Jogar 2-3 éves ivartalanított, chippes labrador fiú. Nagyon kedves, szeretetéhes, aki szeret a gazdival lenni, de ha kell, akkor tudja, hogy szépen lefeküdjön és kivárja, hogy mikor jön el az ő ideje. Tanulékony, értelmes kutya, így nem csak a fizikai, de a szellemi lefárasztást is igényli. Az alap vezényszavakat már tanulja és gyorsan alkalmazkodott a városi élethez is, jelenleg lakásban él. Mint minden igazi labi, ő is imádja a vizet, a pancsolást. Pórázon szépen sétál, szereti a friss illatokat, szeret szaglászni mindenfelé, mára már az autózást is megkedvelte. Emberekkel, gyerekekkel, kutyákkal nagyon barátságos, teljesen mentes az agressziótól, de temperamentuma miatt nagyobb gyerekek mellé javasolt. Cicák iránt érdeklődik, de barátságosan viselkedik velük. A simogatást többre becsüli, mint a játékokat - egyelőre -, így őt is csak olyan helyre adjuk, ahol teljes értékű családtag lehet. Akár egyedüli, akár második kutyaként is remekül megállná a helyét közepes aktivitású család hűséges és örökké mosolygó tagjaként.
Megtalálásakor hiányos volt a szőrzete, de kiderült, hogy csak csirkeallergiás, így mostanra már teljesen helyrejött. Ezen állapot fenntartása érdekében csirkementes (bárányos, halas, stb.) tápot kell kapnia.

Jogar képtára
Jogar fóruma: Kattintson ide!RONY

Kép

nem: szuka
kor: 1.5 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás: Rony kb. 1.5 éves labrador retriever ivartalanított szuka. Korának megfelelően igen energikus és természetesen nagyon szépséges kisasszony. A békéscsabai menhely lakójaként lábadozott egy ideig a lábtörése után, ezt követően került a gondozásunkba. Megismerése során csak jó dolgokra derült fény, hiszen mindenkivel borzasztó barátságos, legyen az gyerek, felnőtt, vagy másik kutya. Kifejezetten ajánljuk másik, akár több kutya mellé, mert roppant mód játékos és aktív, az energiája levezetésről gondoskodni kell, nehogy a kertészkedésben keressen vigaszt. Gyorsan tanul, ezért kutyaiskolai nebulóként is sikeres lehetne. Rögtön alkalmazkodik az új dolgokhoz. Jó labi révén vízimádó. A gyorsabb gyógyulása érdekében igényli a rendszeres sétát, vagy lehetőség szerint az úszást; ugyanis kicsit még biceg a műtött lábára, de ez az állapot az idő előrehaladtával csak jobb lesz. Kocsiban fegyelmezetten utazik. Rony egy igazi családi álomeb, aki mindig szeretne megfelelni a gazdi elvárásainak.

Rony képtára
Rony fóruma: Kattintson ide!
MINI

Kép

nem: szuka
kor: 7 hónapos (született: 2011. július 6.)
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Emberközpontú, apportos, nagyon kedves labilány. Korából adódóan még kissé szertelen. Lakásban bentalvós kutya szeretne lenni. Kutyákkal jól kijön, macskát még nem látott.
megjegyzés: Krónikus betegsége miatt valószínűleg élete végéig diétáznia kell, amivel viszont teljes értékű életet élhet.

Mini képtára
Mini fóruma: Kattintson ide!ZENTA

Kép

nem: szuka
kor: 2.5 éves
szín: arany
fajta: golden retriever
leírás: Zenta kb. 2.5 éves golden retriever szuka, akit egy nagylétszámú szaporítótelepről hoztunk el. Zenta emberi foglalkozás, szeretet és nevelés nélkül élte élete korábbi éveit, ami viselkedésére súlyos hatással volt. Félénk, kissé bizalmatlan, hiszen nem tanulhatta meg, hogy az emberi kéz simogat, szeret, a gazdi társaságával pedig kinyílik számára a világ, sétálni járhat, kutyákkal játszhat, és megismerheti az ÉLETET. Zenta más kutyákkal jól kijön, sőt, egy türelmes, kiegyensúlyozott kutya társasága kifejezetten jó hatással lenne rá. Elsődlegesen kertes házba, biztonságos kerítéssel rendelkező gazdinak ajánljuk (bár nem tudunk semmit arról, hogy esetleg szökős lenne!!!), aki beengedné a lakásba is, türelemmel, szeretettel viszonyulna hozzá és megvárná, segítené őt abban, hogy újra bízni tudjon az emberekben, és igazi GAZDÁJA lenne egy ilyen, fiatal kora ellenére sokat tapasztalat golden kislánynak. Zenta oltva, ivartalanítva, chipezve várja új gazdáját.

Zenta fóruma: Kattintson ide!
Zenta képtára
Webáruház készítés