Linkek

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

PlexiDor kutyaajtó
2016.01.10 11:07

PlexiDor kutyaajtó mérettáblázat

PlexiDor® kutya- és macskaajtók megfelelő méretének meghatározása

Teszeljünk

A megfelelő méret meghatározásához javasoljuk a "kartondoboz tesztet":

Vágjon egy akkora nyílást a kartondobozon, mely a PlexiDor® ajtó nyílásának felelne meg, és nézze meg, hogy a kutya át tud-e rajta menni.

 

A másik módszer:

nyissuk ki a bejárati ajtót a PlexiDor® ajtó nyílásanak megfelelő méretig, a magasságot, pedig valamilyen tárggyal blokkoljuk. Hívjuk keresztül kedvencünket.

 

A kutyák általában lehajtott fejjel nyitják ki a kutyaajtót és lépnek át rajta, tehát az ideális kutyaajtó nyílás magasság pár cm-rel a marmagasság felett van. De természetesen bármilyen más pozícióban átléphet rajta, az a lényeg, hogy ki tudja nyitni és kényelmesen át tudjon menni.

 

A PlexiDor® előnyei

Gyakran előfordul más márkák esetében, hogy a gyenge műanyagból készült kutya- és macskaajtók nem sokáig bírják a használatot és az időjárás viszontagságait. A Plexidor® termékei ezzel ellentétben időt állóak a megerősített aluminium keretnek és a plexi üvegnek köszönhetően. Cseréljen PlexiDor-ra, ha elege van a régi, műanyag, zajos, rosszul hőszigetelő, kedvence számára nehezen nyitható mágneses kutya- vagy macskaajtóból.

 

PlexiDor Mérettáblázat

Webáruház készítés