Új jelszó kérése

Linkek

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Henne


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Henne

 

Minőségi táplálás: Henne Pet Food

A Dániában gyártott szuperprémium tápsorozat a legkiválóbb minőségű lazacból készült.

A lazac, valamint a táp egyéb összetevői igen nagymértékben javítják a kutyák közérzetét, mentális és fizikai egészségét.

A lazac tartalmazza a legfontosabb zsírsavakat:

Omega 3 – amely erősíti az immunrendszert, javítja a termékenységet, valamint csökkenti a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát.

Omega 6 – amely az egészséges és csillogó szőrzetért felel.

A lazac fehérje különösen könnyen emészthető.

Az eledel a legkiválóbb alapanyagokból készült, és a vonatkozó AAFCO (Association of American Feed Controls Officials) szabványoknak megfelel.

Az eledeleink semmilyen tartósítószert, mesterséges színezéket vagy ízesítőszereket nem tartalmaznak.

 

A filozófiánk

Amikor állateledelt gyártunk, a természet törvényeit értelmezve és felhasználva tesszük ezt – hogy Ön minél egészségesebben táplálhassa kedvencét.

Mindig is köztudott tény volt, hogy azok az emberek, akik sok halat fogyasztanak, egészségesebbek - esetükben kevésbé jellemzőek a reumás megbetegedések, bőrproblémák, allergiás tünetek, és tulajdonképpen minden - az immunrendszer gyengesége okozta megbetegedésre - kevésbé hajlamosak.

A lazac kedvező tulajdonságai és a mi tudásunk és tapasztalatunk legjava – ezek együttese kerül az Ön kedvence eledelébe.

A hal, és különösen a lazac igen magas koncentrációban tartalmazza a telítetlen Omega 3 és 6 zsírsavakat, másnéven az „eszenciális zsírsavakat”.

Állatainknak azonos mennyiségű Omega 3 és Omega 6 zsírsavakra van szükségük.

Általában kutyáink megfelelő mennyiségű Omega 6 zsírsavat vesznek magukhoz a napi etetések során (megtalálható például a szójában, a napraforgóolajban és kukoricaolajban), azonban nem jutnak hozzá az Omega 3 zsírsavakhoz. Ezeket a zsírsavakat olyan zsírosabb halakban találjuk meg, mint például a lazac.

Az Omega 3 zsírsavak felelősek a termékeink pozitív hatásáért. Az Omega 3 zsírsav egészségre jótékony hatását két zsírsavnak köszönheti: az EPA és a DHA zsírsavaknak, amelyek nagy mennyiségben megtalálhatóak a lazacban.

Ez a két zsírsav kizárólag a halakban található meg, semmilyen más természetes termékben nem.

Egy tisztán természetes termék.

Biológiai érték indikációja

 

Alapanyagaink

Szénhidrátok, gabona

Árpa: Nagyon magas minőségű dán termék
Búza: Nagyon magas minőségű dán termék
Kukorica: Nagyon magas minőségű Európa-i termék (nem génmódosított)
Rizs: Európában termesztett rizs, ez a magas minőségű termék emberi fogyasztásra alkalmas
Cukorrépa: Dán szárított cukorrépa
A cukor gyártása során a répából meleg vízzel kivonják a cukrot. Ilyenkor egy puha massza képződik, melyet megszárítanak és tömbösítenek. Ezek a tömbök kevesebb mint 1% cukrot tartalmaznak, viszont igen nagy mennyiségű növényi rost van bennük. A cukorrépát főként a rostok miatt használjuk alapanyagként, mivel azok hozzájárulnak a bélflóra stabilizálásához, a gyomor megfelelő, egészséges működéséhez, és a salakanyag minőségét is javítják.

Fehérjeforrások:

Lazac: Friss lazacdarabokból készítjük, amelyeket egyébként füstölésre használnak. Ezeket a lazacdarabokat 3 celsius fokon tartjuk, amíg gyártásba nem kerülnek.
Más szóval, a lazacot pontosan ugyanúgy tároljuk, ahogyan a humán fogyasztásra szánt lazacot is.
A lazac darabokat igyekszünk minél kevesebb ideig raktározni, és legtöbb esetben a gyártás még aznap megtörténik, amikor a lazacdarabok beérkeznek gyárunkba.
Kizárólag friss norvég lazacot használunk a gyártáshoz, halbelsőséget egyáltalán nem.
Halliszt: Dániában gyártott magas minőségű hallisztet használunk, mely az Északi Tengerből kifogott halakból készül
Vérliszt: Kizárólag Dániában készült, sertések véréből szárítással készült vérlisztet használunk. A vérliszt 87% fehérjét tartalmaz, és könnyen emészthető. Ugyanakkor természetes vasforrás is, az eledelek vastartalma kizárólag ebből az összetevőből származik.
Sörélesztő: Ez ugyanaz az élesztő, amelyet sör gyártásához használnak, körülbelül 50% a fehérjetartalma, azonban nem ezért, hanem magas B vitamin tartalma miatt adjuk az eledelhez.

További fehérjeforrást jelentenek a különböző gabonafélék: árpa kb. 12%; búza kb. 13%, kukorica kb. 10%, rizs kb. 9%.

Szójafehérjét nem használunk, mivel az állatok szervezete nem hasznosítja olyan jól, mint a halfehérjét.

Zsírok:

Lazac: lásd fönt, 18% zsírt tartalmaz lazacolaj formájában. (lásd: LAZACOLAJ, ide mehet a lazacolaj termékleírásának a linkje).
Halliszt: lásd fönt. Körülbelül 10% zsírt tartalmaz hal olaj formájában.
Sertészsír: Emberi fogyasztásra alkalmas sertészsírt használunk a gyártáshoz. A zsírt felolvasztjuk, és ráspricceljük az extrudált lazactömbökre, ily módon a zsír felszívódik a tömbökbe.

További zsírforrást jelentenek a különböző gabonafélék is: árpa kb. 3,3%,búza kb. 2,6%, kukorica kb. 4,5%, rizs kb. 1%.

Vitaminok és ásványi anyagok:

Kizárólag minősített ásványi anyagokat és vitaminokat használunk a gyártáshoz, a termékeink az AAFCO (Association of American Feed Contol Officials) normáknak megfelelve készülnek. (lásd AAFCO)

Antioxidánsok:

Kizárólag természetes antioxidánsokat használunk melyek tokoferolt tartalmaznak (E vitamin) , aszkorbilpalmitát (C vitamin), és propilgallát.

Adalékanyagok és tartósítószerek:

Nem használunk ízesítőszereket, adalékanyagokat és tartósítószereket sem. Termékeink alacsony, 8% alatti víztarttalmuknak köszönhetően őrzik meg minőségüket. Éppen emiatt fontos, hogy hűvös, száraz helyen tároljuk.
Fokhagymát adunk az eledelhez fokhagymapor formájában. A fokhagymától az eledelnek jobb illata és íze lesz, emellett a fokhagymának, mint ismert, számos egyéb jótékony hatása van.

A lecitin a természetetben előforduló összetevő, mely pozitív hatással van a kutya anyagcseréjére.

Állateledelekról általában:

Hűek maradva a mottónkhoz, miszerint „Csakis a legjobbat az ember legjobb barátjának”, kizárólag kiváló minőségű, friss alapanyagokból dolgozunk. A termékeinket a legjobb tudásunk szerint tároljuk, szállítjuk és csomagoljuk.

Mivel csak a fenti antioxidánsokat használjuk, és a lehető legjobb terméket szeretnénk szállítani ügyfeleinknek, 12 hónap szavatossági időt tudunk garantálni. 12 hónap után a termékben lévő vitaminok, fehérjék és zsírok elkezdenek lebomlani. Ez egyébként mindennemű élelmiszerre igaz, humán élelmiszerekre is.

Amikor a termékeinket vásárolja, a legjobb minőségű terméket kapja, amely jobb, aktívabb, hosszabb életet biztosít kutyája számára.

 


Webáruház készítés