Linkek

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

ARION
Kedvence boldogságáért és egészségért az Arion állateledellel!
Az Arion állateledeleket egy magas szakértelemmel rendelkező vállalat gyártja. Technológusaink kutatóközpontjainkkal együttműködve azon dolgoznak, hogy minden terméket és etetési programot a legtökéletesebbre fejlesszenek ki. Mielőtt ezek a piacra kerülnek, elemzik és jóváhagyják őket független laboratóriumokban. Termékeink és kapcsolódó szolgáltatásaink széles skáláját mindenekelőtt a kisállatok, valamint a tenyésztők, állatorvosok, kisboltok, és forgalmazók igényeinek megfelelően alakítottuk ki.
 
 
Kizárólag hagyományos csatornákon keresztül terjesztjük termékeinket, mert csupán így tudjuk teljességgel garantálni a technikai és értékesítési szolgáltatásokat, melyet a professzionális állattartás és tenyésztés megkövetel. Minden Arion termék alapanyagát a legszigorúbb minőségügyi ellenőrzéseknek vetik alá, és minden alapanyagot külön ellenőriznek, hogy garantálni tudják maximális fizikai és mikrobiológiai minőségét. A szigorú ellenőrzés folytatódik a gyártási folyamat állomásai és a kiszállítás során is. Azért vizsgáljuk át termékeinket, hogy biztosíthassuk, azok megfelelnek a legmagasabb előírásoknak, és megfelelő tápértékük van, maximálisan emészthetőek az alapanyagai, és megfelelő technológiával gyártották.
 
Senki nem figyel jobban arra, hogy kedvence boldog és egészséges legyen, mint az Arion.

 

 

A kisállatok ízletes táplálékot érdemelnek, hogy energikusak, boldogok és egészségesek legyenek.A

Az ARION-t nagy szakértelemmel és figyelemmel fejlesztettük tökélyre, melynek eredményeként végül egy kiegyensúlyozott táplálást biztosító, ízletes állateledelt alkottunk.
 
Köszönhetően a Nutreco, és leányvállalatai – a Trouw Nutrition International, a mikroelemek specialistája; és a Nanta – piacvezető állateledelgyártó cég szoros együttműködésének.
 
Az Arion mára független üzletággá fejlődött a Nutreco holdingon belül.
Webáruház készítés