Linkek

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Trainer Feline

Fő kategória >Macska >Konzervek >Trainer Feline

Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Feline Trainer teljes vonala a szuperprémium ételeknek, melynek célja hogy biztosítsa a jólétét a macskáknak, egy eredeti és kiegyensúlyozott étrenddel. A vonal teljes és kiegyensújozott ételek széles körét tartalmazzza, nagy mennyiségű csirke és pulykahúst tartalmazva, speciális szükségletek kielégítésére kiválasztott alapanyagokkal.

 

Trainer Feline olyan termékeket ajánl, melyek bármilyen különlegles szükségletnek megfelelnek, még a legérzékenyebb macskákat is kielégítve.

 

Trainer Feline Kitten-t az 1-12 hónapos kismacskáknak és terhes vagy szoptató nőstényeknek állították össze.

 

A következő variációkat ajánljuk az 1-10 éves macskáknak: Csirke és Rizs, Kacsak és Rizs, Hal és Rizs, Bárny és Rizs.

 

Trainer Feline Sensible ideális étel érzékeny macskáknak, megfelelve szükségleteiknek, tökéletes arány az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak között segít egészségesebbé tenni a bőrt és a bundát.

 

Senior az idősödő macskáknak megfelelő étel, ami kondroitin-szulfáttal és glükozaminnal kiegésszített friss húsból készült. Segíti az izületek hatékonyságát. Olyna macskáknak aki túlsúlyosak, vagy hajlamosak az elhízásra a Trainer Feline Light a megfelelő, alacsony kalóriatartalmú és könnyen emészthető friss csirkét és nagy mennyiségű rostot tartalmaz, L-caritinnel kiegészítve, ami csökkenti a fölösleges zsírt.

 

Trainer Feline Hairball a legújjab recept olyan macskáknak akik jobban hullajtják a szőrzetüket. Egy innovatív étel sok előnyös tulajdonsággal, a természetes rostok egy különleges vegyítésének köszönhetően ami megakadályozza a szőtzet kihullását.

 

A receptek nem tartalmaznak mesterséges színező vagy tartósító anyagot, természetes ízesítőkkel vannak kiegészítve és E vitaminnal vannak tartósítva.

 

A TRAINER FELINE vonal kulcspontjai:

-Gondosan kiválasztott és kitűnő minőségű alapanyagok,mint a csirke,pulyka vagy kacsa ,nagy mennyiségben felhasználva(NPS Novafoods Protein Rendszer)

-hal vagy bárány hús,hogy a húst különösen étvágygerjesztővé és laktatóva tegyük.

-Természetes antioxidánsok használata melyeket citrusgyümölcsből nyertek(bioflavanaoidok és C-Vitamin),hogy segítsen megakadájozni a sejtöregedés hatásait és erősítse az immunrendszer hatékonyságát

-Taurine hozzáadásával,ami egy nélkülözhetetlen aminosav a macskák táplálásához.Megakadályozza a káros anyagok hatásait és segíti a szív funkcióit

-Pyrofoszfátok hogy csökkentsék a fogkő kialakulásást

-Kis mértékű magnézium és a vizeelti PHérték írányítása,a az epekő megakadályozása érdekében

 


Webáruház készítés