Linkek

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Natures Menu alutasakos táp

Főkategória >Macska >Eledelek >Nedves tápok >Natures Menu alutasakos táp

Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Natures Menu®

 

A Natures Menu  magas minőségű „nedves” állateledelek gyártója.


Az egészséges táplálkozás javítja az egészséget, szőrminőséget, enyensúlyban tartja súlyukat, és általános viselkedésükre is kihatással van. Mindezt észben tartva büszkén ajánljuk termékeinket és szolgáltatásainkat ügyfeleink számára.


Az Anglian Meat Products Ltd 1981-ben alakult, a Natures Menu Petfoods termékskála az elmúlt 24 évben folyamatosan fejlődik és bővül.


A gyárunkat a DEFRA minősítette 28/726/9200PF regisztrációs számon.


A Norfolk-i gyár minden valódi húsból készült termék gyártására vonatkozó EU irányelvnek megfelel.A Natures Menu termékei teljes értékű eledelek, melyek természetes összetevőkből készülnek - húsdarabokból, friss zöldségekből és főtt rizsből állnak, megfelelő mennyiségben és arányban tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat - a gondosan kiválasztott, magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően az emésztés során igen jól hasznosulnak.


Gyártásukhoz nem használunk „állati melléktermékeket”, melyek sajnos ma már szinte mindegyik konzerv eledelben fellelhetők, ezzel is növelve a minőséget.

Termékeink tartósítószerektől, színezékektől és ízestőszerektől, ízfokozóktól mentesek.

Gyártó sorainkkal, melyek megfelelnek a humán élelmiszer gyártási standardeknek piacvezetők vagyunk a minőségellenőrzés területén, HACCP ellenőrző rendszerrel, felszerelt mikrobiológiai tesztlaborral rendelkezünk, minőségbiztosítási rendszerünkben kiemelten figyelünk a nyersanyagaink származásának jó követhetőségére.


A nyersanyag tárolás, a gyártás, a csomagolás, tárolás, komissiózás és szállítás mind megfelelő hőmérsékleten és a minőségbiztosítási irányelveket szigorúan betartva működik, és megfelel a legmagasabb kritériumoknak.Az Anglian Meat Products jövője
Célunk, hogy gyártósorainkat, gyárunkat, és ezzel együtt termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük.

A Natures Menu termékek megbízható, egészséges alternatívát kínálnak a tömegtermékekkel szemben, és hisszük, hogy méltán váltak a természetes eledelek vezető képviselőivé Angliában.


Webáruház készítés