Linkek

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Launcher bérlésének feltételei

 

Szeretnénk segítséget nyújtani trénereknek, rendezvények szervezéséhez illetve otthoni képzéshez azzal, hogy a Lite Launcher Grouse Duo launcher kilövő terméket bérbe adjuk!

 

 

Szeretnéd kipróbálni a dummy kilövőt mielőtt megvennéd? Szeretnéd érdekesebbé tenni a képzésedet? Egydül képzed a kutyád? Otthon nincs segítség aki dobná a dummy-kat? Ez egy lehetőség arra, hogy feldobd a tréninget!

 

A Lite Launcher Grouse Duo dummy kilövőt 2 dummyval, távirányítóval és fácánhangagó szerkezettel adjuk. A termékről bővebben olvashatsz itt>>

A bérlés ára, mely tartalmaz 2 dummy-t,

reggel 10:00-másnap reggel 10:00-ig:

6000 ft/ 1 nap

5000 Ft/ nap / min 2 nap

Hosszabb idejű bérlés esetén kérj egyedi ajánlatot!

 

A bérlés igénybevételére csak személyes átvétellel van lehetőség. A bérlési idő lejártával a termék visszavétele szintén Budapesten a 11 kerületben történik.

Rendezvényekre, tréningekre előre egyeztetve a terméket kiszállítjuk, üzemeltetjük! Bővebb információért keress minket!

 

Bérlési feltételek

Szükséges igazolványok

Az eszközök bérléséhez érvényes személyi igazolványra, lakcímkártyára van szükség, amelyek érvényességi idejének meg kell haladnia a bérlési idő végét.

Személyi feltételek

Bérlő lehet minden 18 év feletti, magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgár, aki a bérlés kezdetekor rendelkezik az előzőekben felsorolt „szükséges igazolványokkal”.

Bérlés folyamata

A bérelt eszközök átvétele a honlapon feltüntetett telephelyen történik, a bérleti szerződés megismerése és annak aláírása után az adott eszköz használatba vehető (Magyarország területén belül)

A bérleti szerződés mellékleteként a „szükséges igazolványok” másolata szükséges.

A bérlő a bérelt készüléket harmadik személynek nem adhatja át, a bérlési idő alatt bekövetkezett valamennyi nem rendeltetésszerű használat miatt bekövetkezett kárért felelős!

A bérbeadó fenntartja a jogot a bérbeadástól való elállásra, ha egyértelműen megítélhető, hogy a leendő bérlő a készülék használatához nem rendelkezik a szükséges minimális tudással, illetve bármilyen körülményből arra következtet, hogy az eszköz rendeltetésszerű használata, vagy visszaszállítása bizonytalan.

Bérleti konstrukció

A bérleti szerződés aláírása, a szükséges iratok lemásolása után a bérleti díj összegének megfizetése, illetve a bérlés időtartamára a meghatározott kaució letétbe helyezése.

Bérlet ideje, az eszközök szállítása:

A minimális bérleti időn (1 napon) belüli visszaszolgáltatás esetén egységesen 1 napi bérleti díj kerül kiszámlázásra.

A bérleti idő meghosszabbítása személyesen és írásban (e-mailben) is lehetséges, az eszközök honlapon megjelölt telephelyére történő visszaszállításával és új bérleti szerződés megkötésével.

Az eszközök el-, és visszaszállításáról a bérlő gondoskodik.

Rendelkezésre állás, nyitva tartás:

Az eszközök használatban vannak, ezért nem garantált, hogy mindig rendelkezésre állnak!

Érdeklődjön telefonon/e-mailben a bérelni kívánt eszközökkel kapcsolatban!

Hétvégi kölcsönzés esetén a bérleti díj a következőképp kerül megállapításra:

Pénteki kölcsönzés esetén hétfőig tart a minimális bérleti idő! Ilyenkor a péntek-szombat-vasárnap-hétfő 3 bérleti nap helyett 2 nap kerül kiszámlázásra. Péntek estétől hétfő reggelig tart.

Webáruház készítés