Új jelszó kérése

Linkek

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Trainer Natural


Sorrend:


TRAINER NATURAL

 

FUNKCIONÁLIS NUTRITION

A szuperprémium TRAINER NATURAL étellánc egy teljesen új vonala a funkcionális ételeknek,melyek a kutyája testének specifikus funkciót segítik egy magasan specializált táplálék által, ami képes megfelelni a különböző méretű, korú, fizikai aktivitású és fiziológiai felépítésű kutyák különböző szükségleteinek.

 

Minden recept emberi mércével mérve is magas minőséggel készül, friss hús, szigorúan kiválasztva és ellenőrizve hogy a legmegfelelőbb tápértéket biztosítsák.

 

Amellett hogy a kutyáját fitten tartsa és megóvja a sok betegségtől, a TRAINER NATURAL étellánc tanulmányozta és kiválasztotta a funkcionális növényi eredetű alapanyagokat melyek fontos egészségügyi tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek megadják a gyümölcsök és zöldségek karakterét adó színeket(sárga,piros vagy zöld).

 

Egy étrendi szlogen melyet a táplálkozási szakértők előszeretettel használnak összegzi a módot, mellyel eleget tehetünk a táplálkozási vitaminszükségletnek.

 

 

 

A Wellness Terület

A funkcioánális táplálék különbözik az átlagos ételektől és  kalóriai szükségleteik elképzelésében, mivel hogy az ételet "modulátorként" használja mely képes kedvence egészségét és  jólétét javítani.

 

Minden Trainer Natural termék azon táplálkozási szabályoknak megfelelően van kialakítva melyek a modern táplálkozás alapjai. Olyan természetes eredetű gyógyhatású anyagokat használ melyek, az életvitellel együtt, lehetővé teszik a kutyájának hogy jól érezze magát, erős és teljesítőképes legyen és hogy erősítse immunrendszerét és csökkentse a káros anyagok termelését, lassítva ezzel az öregedést.

 

A TRAINER NATURAL kulcspontjai:

-Nagymértékben tartalmaz friss csirke és pulykahúst a csodálatos ízélményért.

-Bioflavonoidok és C-vitamin speciális keverékével kiegészítve, immuno-stimulánsokkal és antioxidánsokkal együtt.

-Hal olja ,ami gazdag Omega 3 és 6 zsírsavakban. Az ér és immunrendszerért és csillogó bundáért.

-Sörélesztővel, ami szabályozza az emésztő szervek funkcióit

-L-caratine a zsírbanélvő energia megfelelő átalakításáért

Minden recept mesterséges tartósítóktól és színezékektől mentes, bioflavanoidok egy különleges keverékével kiegészítve E-vitaminnal természetesen tartósítva.

Webáruház készítés